Blog

14 februari 2018

Vacature Technisch Medewerker Buitendienst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn op zoek naar een allround technisch medewerker met twee rechter handen! Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen van diagnoses en het lokaliseren en oplossen van storingen. Je verzorgt installaties, reparaties, onderhoudswerkzaamheden en eindcontroles van diverse elektronische systemen in de scheepvaart. Het betreft onder andere satellietschotels, camerasystemen en navigatie- en communicatie apparatuur.

 

Kerntaken:

  • Het zelfstandig stellen van diagnoses, adviseren en lokaliseren van storingen en het oplossen daarvan.
  • Het verrichten van reparaties en onderhoudswerkzaamheden.
  • Het installeren van systemen aan boord van schepen.
  • Het invullen van werkbonnen en het omschrijven van de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Wie ben jij?

Wij zoeken een kandidaat die klantgericht is en goed kan samenwerken. Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting techniek. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent handig, leergierig en gemotiveerd.

 

Aanbod

Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf die een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de binnenvaart. Je krijgt een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Arie Heijblom via telefoonnummer 0183-501707 of kijk op onze website www.dacomwerkendam.nl. Sollicitaties graag richten aan J. Heijblom, bij voorkeur via e-mail: john@dacomwerkendam.nl

Geen categorie
About arie heijblom