Blog

24 maart 2020

Maritime Industry 2020

13, 14 & 15 Oktober 2020 – Evenementenhal Gorinchem.

De vakbeurs Maritime Industry die gepland stond op 12, 13 en 14 mei in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 13, 14 en 15 oktober 2020
Bezoek ons tijdens de drie beursdagen in Evenementenhal Gorinchem op stand H103

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de gehele binnenvaart. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 450 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen voor de binnenvaart in de BeNeLux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

 

Beurs
About arie heijblom