4G routers

4G routers

Verbonden met een 4G netwerk bieden 4G-Routers downloadsnelheden tot maar liefst 150 Mbps en uploadsnelheden tot maar liefst 50 Mbps. Op locaties waar nog geen 4G netwerkdekking beschikbaar is, schakelen de door ons geselecteerde routers automatisch terug naar een 3G of 2G verbinding.

Handige LED indicatoren geven in één overzicht de status aan, welke verbindingen actief zijn en of er problemen zijn geconstateerd.

Het ingebouwde Wi-Fi netwerk dat met de router gecreëerd kan worden, is bruikbaar voor alle type Wi-Fi apparaten. Daarnaast beschikt het ook over 4 LAN-poorten. Het instellen van de router gaat eenvoudig via een beheerpaneel dat via de internetbrowser op te roepen is.

Externe antenne aansluiting

De Router beschikt over een ingebouwde antenne en een externe antenne aansluiting om d.m.v. een 4 G buitenantenne het bereik te vergroten.

De Router wordt geleverd in een compleet pakket voorzien van een netstroom adapter, 1,5 meter UTP (Ethernet) kabel, een USB kabel van 17 centimeter en een Nederlandse verkorte handleiding, speciaal voor binnenvaart gebruik.

4G Router

4G LTE router met 4 LAN-poorten, waarvan 1 WAN/LAN. •WiFi bereik tot wel 250 meter •2 externe antenne aansluitingen mogelijkheid