Camera’s

Camera’s

Er zijn verschillende camera’s leverbaar geschikt voor allerlei toepassingen. Variërend van Speeddome camera voor in de mast, als Bullet camera’s voor BB/SB en indien gewenst met zoomlens. De vaste varifocal camera’s zijn voorzien van een handmatig instelbare zoom lens zodat de gewenste kijkhoek instelbaar is.

De door Dacom geleverde camera’s zijn voorzien van de laatste technieken. Video technologie met WDR (Wide Dynamic Range) en BLC (backlight Compensation) wat een beter beeld geeft voor objecten met een sterk achtergrond tegenlicht. Of 3D-DNR wat het ruiseffect verminderd met weinig licht.

HD over coax Camera’s

Een nieuwe revolutionaire HD-technologie stelt gebruikers in staat om ongecomprimeerde, hoge-resolutie videobeelden te versturen over een coaxkabel. De HD-productfamilie bestaat uit full HD-camera’s en DVR’s. Andere voordelen van HD over coax is onder andere de afwezigheid van video vertraging in live weergave. HD-over coax wordt weergegeven in een 16:9 beeldverhouding en ondersteunt tot 1080p resolutie op afstanden van meer dan 450 meter.

HD over Coax Camera’s