Camera

Camera systemen

De door Dacom geleverde Camera en Besturingssystemen zijn hoogwaardige unieke alles in één oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart.

Een standaard installatie bestaat uit een controller met joystick aangesloten op eventueel meerdere camera’s.

De controller is ook voorzien van vrij in te stellen geheugen standen, zodat meerdere camera’s tegelijkertijd naar een positie gestuurd kunnen worden. Hiermee kan bijvoorbeeld tijdens het aanmeren eenvoudig, met één druk op de knop, alle camera’s (of een aantal) tegelijkertijd naar bakboord of stuurboord gericht worden. De controller is geschikt voor aansturing van diverse merken en typen camera’s. De meeste bestaande camera’s kunnen ook geïntegreerd worden.

De camera’s worden aangesloten op een recorder met harde schijf. Naast het verzorgen van beelden naar de monitoren kunt u met de recorders ook de opgenomen beelden terugkijken, of op afstand inloggen om de situatie aan boord te bekijken.

Camera's

Er zijn verschillende camera’s leverbaar geschikt voor allerlei toepassingen. Variërend van Speeddome camera met pan/tilt en zoom functie, als Bullet camera’s  met zoomlens.

Meer Informatie