0031(0)183 50 17 07 info@dacomwerkendam.nl

Satelliet ontvangst

Dacom is al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van schotelantennes voor de maritieme markt. Wij zijn onder andere officieel Astra en Travelvision gecertificeerd, wat betekent dat al onze monteurs een opleiding hebben gehad in satelliet technieken en beschikken over alle benodigde satelliet meetinstrumenten om de installatie aan boord door te meten, af te stellen en optimaal in te regelen.

Als abonnement adviseren wij u het Travelvision HD abonnement het meest complete abonnement inclusief Film1 en Ziggo sport voor de beste prijs.

Travelvision Q7

Binnenvaart

TravelVision systemen zijn automatische satellietsystemen van Nederlandse makelij. De toegepaste technologieën van de Travelvision Q7 antenne’s zijn volledig afgestemd op schepen die varen op binnenwateren.

Een groot aanbod dankzij Duo

De Travel Vision Q7 DUO schotelantenne is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische binnenvaart. Naast de CanalDigitaal en TVVlaanderen zenders op de Astra 23’5 satelliet kunt u met de Q7 DUO gelijktijdig een groot aanbod van Duitse zenders en internationale nieuwszenders op Astra 19’2 ontvangen. Met de Travel Vision Q7 DUO kunt u zodoende genieten van een zeer uitgebreid zenderpakket op beide satellieten zonder beperkingen.

Travelvision G6

Jacht & Coaster

De Travelvision G6 is uitgerust met het ABSS Active Beam Scanning systeem waardoor de gewenste satelliet snel wordt gevonden. Samen met gyro techniek zorgt dit voor een zeer nauwkeurig volggedrag voor jachten en ook zeegaande schepen. Hierdoor kunt u aan boord tv kijken met een HD-kwaliteit.

Travelvision TVA

Jacht, Caravan & Camper

De zelfrichtende Travel Vision TVA schotelantennes zijn inklapbaar en hebben een lage opbouwhoogte met een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op uw Jacht, camper of caravan. Bediening en updaten van de schotelantenne is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Travel Vision app op uw telefoon.

Receiver & TV

Receivers

Onze receivers zijn Linux gestuurde HD satellietontvangers en worden geleverd met door ons geselecteerde en aangepaste software. Standaard voorzien van een Fastscan kanalen download voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen.

Schitterende beeldkwaliteit.

De nieuwe generatie Travel Vision LED televisies is de hoogste klasse onder de mobiele televisietoestellen. De Travel Vision TV-modellen beschikken over een triple-HD-tuner (DVB-S2/DVB-T2/DVB-C) en hebben zodoende geen externe ontvanger nodig.

TV Abonnementen

Het meest complete abonnement op astra 19’2 E en 23’5 E. inclusief Film1 en Ziggo sport voor de beste prijs