Satelliet

Satelliet ontvangst

Dacom is al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van schotelantennes voor de maritieme markt. Wij zijn officieel Astra en Travelvision gecertificeerd, wat betekent dat al onze monteurs een opleiding hebben gehad in satelliet technieken en beschikken over alle benodigde satelliet meetinstrumenten om de installatie aan boord door te meten, af te stellen en optimaal in te regelen.

Als officieel CanalDigitaal en Joyne dealer kunnen wij, indien gewenst, ook adviseren in mogelijke abonnementen en als intermediair optreden tussen u en de gewenste provider

Binnenvaart

TravelVision systemen zijn automatische satellietsystemen van Nederlandse makelij. De toegepaste technologieën van de Travelvision Q7 antenne’s zijn volledig afgestemd op schepen die varen op binnenwateren.

Meer Informatie

Jacht & Coaster

De Travelvision G6 is uitgerust met het ABSS Active Beam Scanning systeem waardoor de gewenste satelliet snel wordt gevonden. Samen met gyro techniek zorgt dit voor een zeer nauwkeurig volggedrag voor ook zeegaande schepen.

Meer Informatie

Caravan & Camper

De Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een mobiel systeem. Opbouw op het dak van uw caravan of camper is niet nodig, u kunt de R6 eenvoudig overal opstellen.

Meer Informatie

Receiver & TV

De VU + en Xtrend receivers zijn Linux gestuurde HD satellietontvangers en worden geleverd met door ons geselecteerde en aangepaste software. Standaard voorzien van een Fastscan kanalen download voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Joyne.

Meer Informatie

Joyne

De nieuwe Nederlandse satelliet-provider op de Eutelsat 9 E satelliet.

Abonnementen en cammodules

Meer informatie