Satelliet

Satelliet ontvangst

Dacom is al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van schotelantennes voor de maritieme markt. Wij zijn officieel Astra en Travelvision gecertificeerd, wat betekent dat al onze monteurs een opleiding hebben gehad in satelliet technieken en beschikken over alle benodigde satelliet meetinstrumenten om de installatie aan boord door te meten, af te stellen en optimaal in te regelen.

Als abonnement adviseren wij u het Travelvision HD abonnement het meest complete abonnement inclusief Film1 en Ziggo sport voor de beste prijs.

Binnenvaart

TravelVision systemen zijn automatische satellietsystemen van Nederlandse makelij. De toegepaste technologieën van de Travelvision Q7 antenne’s zijn volledig afgestemd op schepen die varen op binnenwateren.

Meer Informatie

Jacht & Coaster

De Travelvision G6 is uitgerust met het ABSS Active Beam Scanning systeem waardoor de gewenste satelliet snel wordt gevonden. Samen met gyro techniek zorgt dit voor een zeer nauwkeurig volggedrag voor ook zeegaande schepen.

Meer Informatie

Jacht, Caravan & Camper

De zelfrichtende Travel Vision TVA schotelantennes zijn inklapbaar en hebben een lage opbouwhoogte met een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op uw Jacht, camper of caravan.

Meer Informatie

Receiver & TV

De VU + receivers zijn Linux gestuurde HD satellietontvangers en worden geleverd met door ons geselecteerde en aangepaste software. Standaard voorzien van een Fastscan kanalen download voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Joyne.

Meer Informatie

Abonnementen

Canal Digitaal abonnement

Kijk op de website van Canal Digitaal voor meer informatie