0031(0)183 50 17 07 info@dacomwerkendam.nl
Slide 1

Satelliet TV ontvangst systemen

Televisie en radio zijn onmisbare behoeften geworden in het dagelijkse leven, daarom mag een betrouwbare schotelantenne aan boord niet ontbreken!

Q7 volgsysteem
Slide 2

Camera

Hoogwaardige unieke alles in één camera oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart.

RVS Zoom camera
Slide 3

Travel Vision mobiel IPTV

Eenvoudig en betaalbaar tv kijken via het mobiele netwerk

IPTV Router
Slide 4

4G+ Routers telecommunicatie

Verbonden met een 4G netwerk bieden de routers downloadsnelheden tot maar liefst 400 Mbps en uploadsnelheden tot 150 Mbps. Op locaties waar nog geen 4G netwerkdekking beschikbaar is, schakelt de Router automatisch terug naar een 3G of 2G verbinding.

4G router
PlayPause
previous arrow
next arrow

Welkom bij Dacom Werkendam BV

Ons bedrijf, opgericht in 1996 en gevestigd in Werkendam, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en installatie van diverse systemen, met name gericht op de maritieme markt. Van satelliet-tv-ontvangstsystemen tot camera’s en telecommunicatie-apparatuur, wij bieden oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen.

Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te adviseren over de verschillende beschikbare opties en om oplossingen te leveren die passen bij uw specifieke vereisten. Bij Dacom Werkendam BV zetten we ons in om onze klanten de beste producten en service te bieden, waardoor hun tevredenheid en succes worden gegarandeerd.

Jaar Ervaring

Klanten

Snelle en vakkundige installatie

Telefonische ondersteuning

Service in binnen en buitenland

Satelliet

Satelliet

Televisie en radio zijn onmisbare behoeften geworden in het dagelijkse leven, daarom mag een betrouwbare satelliet-antenne en receiver aan boord niet ontbreken!
Camera

Camera

De door Dacom ontwikkelde Camera Besturingssystemen zijn hoogwaardige unieke alles in één oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart. Camera’s in IP en Coax oplossingen.
IPTV

IPTV

Met mobiel IPTV introduceert Travel Vision een uniek concept, tv kijken via 4G in hoge kwaliteit met een laag dataverbruik.

 

 

Communicatie

Communicatie

4G Routers met netwerktype herkenning, schakelt automatisch op en neer tussen 4G/3G en 2G. GSM telefooncentrales geschikt voor koppeling met analoge telefoon.
Logo Dacom
Dacom Logo

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naast het laatste nieuws en product informatie, brengen wij u ook op de hoogte van belangrijke software updates voor bijvoorbeeld uw satelliet antenne.

Bedankt voor het inschrijven, uw krijgt een email voor bevestiging.