0031(0)183 50 17 07 info@dacomwerkendam.nl
Slide 1

Satelliet TV ontvangst systemen

Televisie en radio zijn onmisbare behoeften geworden in het dagelijkse leven, daarom mag een betrouwbare schotelantenne aan boord niet ontbreken!

Q7 volgsysteem
Slide 2

Camera

Hoogwaardige unieke alles in één camera oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart.

RVS Zoom camera
Slide 3

Mobiel IPTV

legaal genieten van Internet IPTV in goede kwaliteit met gereduceerd dataverbruik.

IPTV Router
Slide 4

4G+ Routers telecommunicatie

Verbonden met een 4G netwerk bieden de routers downloadsnelheden tot maar liefst 400 Mbps en uploadsnelheden tot 150 Mbps. Op locaties waar nog geen 4G netwerkdekking beschikbaar is, schakelt de Router automatisch terug naar een 3G of 2G verbinding.

4G router
PlayPause
previous arrow
next arrow

Welkom bij Dacom Werkendam BV

Ons bedrijf, opgericht in 1996 en gevestigd in Werkendam, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en installatie van diverse systemen, speciaal gericht op de maritieme markt. Van TV kijken met Satelliet-tv-ontvangstsystemen  of via het internet met Mobiel IPTV tot Camera’s en telecommunicatie-apparatuur, wij bieden oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen.

Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te adviseren over de verschillende beschikbare opties en om oplossingen te leveren die passen bij uw specifieke wensen. Bij Dacom Werkendam BV zetten we ons in om onze klanten de beste producten en service te bieden, waardoor hun tevredenheid en succes worden gegarandeerd.

Jaar Ervaring

Klanten

Snelle en vakkundige installatie

Telefonische ondersteuning

Service in binnen en buitenland

Camera

Camera

Dacom Werkendam produceert en levert hoogwaardige, unieke alles-in-één maritieme camera- en besturingssystemen, speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart. Onze camerasystemen bieden veiligheid en efficiëntie onder alle omstandigheden op binnenwateren en op zee.

Satelliet

Satelliet TV

Televisie en radio zijn onmisbare behoeften geworden in het dagelijkse leven, daarom mag een betrouwbare satelliet-antenne en receiver aan boord niet ontbreken! Dacom ontwikkeld, produceert en installeert de Maritieme Travelvision satelliet ontvangstantennes.

IPTV

Mobiel IPTV

Liever TV kijken via Internet? Met mobiel IPTV introduceert Dacom een innovatief idee, legaal genieten van Internet IPTV in goede kwaliteit, met een speciaal voor de binnenvaart geselecteerd zenderpakket en gereduceerd dataverbruik, waar u ook bent in Europa.

 

Communicatie

Communicatie

4G Routers met netwerktype herkenning, schakelt automatisch op en neer tussen 4G/3G en 2G. GSM telefooncentrales geschikt voor koppeling met analoge telefoon.

Logo Dacom