0031(0)183 50 17 07 info@dacomwerkendam.nl

Travelvision Satelliet Ontvangst

Travelvision Satelliet TV volgsystemen

Ontdek de wereld van ongeëvenaarde satelliet-tv met de geavanceerde volgsystemen van Travelvision, speciaal ontworpen voor de maritieme sector. Dacom heeft zich gedurende vele jaren gewijd aan het ontwikkelen en installeren van deze hoogwaardige systemen, Onze expertise komt tot uiting in de productie van o.a. Travel Vision Q7 maritieme antennes. Onze installatie technici aan boord zijn Astra-gecertificeerd, wat betekent dat zij uitgebreide training hebben gehad in satelliettechnologie en beschikken over de nodige instrumenten om een nauwkeurige installatie aan boord te garanderen, met optimale afstelling en instellingen.

Of u nu op een binnenvaartschip, coaster of jacht bent, of het nu gaat om nationale of internationale satelliet-tv, Dacom biedt diverse systeemopties om aan uw behoeften te voldoen, bovendien voorziet ons Travelvision HD-abonnement, het meest complete zenderpakket inclusief Film1 en Ziggo Sport, een voordelige prijs. Geniet van hoogwaardige satelliet-tv, waar u ook bent.

 

Jaar Ervaring

Antenne installaties

 Snelle en vakkundige installatie

Telefonische ondersteuning

Service in binnen en buitenland

Voordelen Satelliet TV

 

Onbeperkt TV kijken voor een vast bedrag

Sublieme beeld- en geluidskwaliteit in HD of zelfs in 4K UHD.

Door heel Europa te ontvangen

Groot zenderaanbod

 

Travelvision Q7 / Binnenvaart

Binnenvaart

Volgsystemen

TravelVision systemen zijn automatische satellietsystemen van Nederlandse makelij, daarnaast zijn de toegepaste technologieën van de Travelvision Q7 volgschotels volledig afgestemd op schepen die varen op binnenwateren.

Q7 volgsysteem

Een groot aanbod dankzij Duo ontvangst

De Travel Vision Q7 DUO schotelantenne is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische binnenvaart. Naast de CanalDigitaal en TVVlaanderen zenders op de Astra 3 (23’5) satelliet kunt u met de Q7 DUO gelijktijdig een groot aanbod van Duitse zenders en internationale nieuwszenders op Astra 1 (19’2) ontvangen, daardoor kunt u met de Travel Vision Q7 DUO genieten van een zeer uitgebreid zenderpakket op beide satellieten zonder beperkingen.

Travelvision G6 / Jacht en Coaster

Jacht & Coaster

Volgsystemen

Het Travelvision G6 volgsysteem is uitgerust met het ABSS Active Beam Scanning systeem waardoor de gewenste satelliet snel wordt gevonden. Samen met gyro techniek zorgt dit voor een zeer nauwkeurig volggedrag voor jachten en ook zeegaande schepen, waardoor u aan boord tv kunt kijken in sublieme beeld- en geluidskwaliteit

G6 Volgsysteem

Receiver & Abonnementen

Satelliet Receivers

Onze receivers zijn Linux gestuurde HD satellietontvangers en worden geleverd met door ons geselecteerde en aangepaste software, daarnaast worden ze standaard voorzien van een Fastscan kanalen download voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen.

Receivers

Satelliet TV abonnementen

Smartcard

Het meest complete satelliet TV abonnement op astra 19’2 E en 23’5 E inclusief Film1 en Ziggo sport voor de beste prijs

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naast het laatste nieuws en product informatie, brengen wij u ook op de hoogte van belangrijke software updates voor bijvoorbeeld uw satelliet antenne.

Meer weten over de mogelijkheden en/of kosten?

Bel of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op