0031(0)183 50 17 07 info@dacomwerkendam.nl

Satelliet Ontvangst

Satelliet TV volgsystemen

Dacom is al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van Satelliet TV volgsystemen voor de maritieme markt. Wij zijn onder andere Astra en Travelvision gecertificeerd, wat betekent dat al onze monteurs een opleiding hebben gehad in satelliet technieken en beschikken over alle benodigde satelliet meetinstrumenten om de installatie aan boord door te meten, af te stellen en optimaal in te regelen.

Wilt u aan boord satelliet tv kijken ? In zowel Binnen als Buitenland, op de binnenvaart of op een Jacht ? Dacom biedt u verschillende mogelijke systemen.

Als abonnement adviseren wij u het Travelvision HD abonnement het meest complete abonnement inclusief Film1 en Ziggo sport voor de beste prijs.

Jaar Ervaring

Antenne installaties

 Snelle en vakkundige installatie

Telefonische ondersteuning

Service in binnen en buitenland

Travelvision Q7 / Binnenvaart

Binnenvaart

Volgsystemen

TravelVision systemen zijn automatische satellietsystemen van Nederlandse makelij. De toegepaste technologieën van de Travelvision Q7 volgschotels zijn volledig afgestemd op schepen die varen op binnenwateren.

Q7 volgsysteem

Een groot aanbod dankzij Duo ontvangst

De Travel Vision Q7 DUO schotelantenne is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische binnenvaart. Naast de CanalDigitaal en TVVlaanderen zenders op de Astra 3 (23’5) satelliet kunt u met de Q7 DUO gelijktijdig een groot aanbod van Duitse zenders en internationale nieuwszenders op Astra 1 (19’2) ontvangen. Met de Travel Vision Q7 DUO kunt u zodoende genieten van een zeer uitgebreid zenderpakket op beide satellieten zonder beperkingen.

Travelvision G6 / Jacht en Coaster

Jacht & Coaster

Volgsystemen

Het Travelvision G6 volgsysteem is uitgerust met het ABSS Active Beam Scanning systeem waardoor de gewenste satelliet snel wordt gevonden. Samen met gyro techniek zorgt dit voor een zeer nauwkeurig volggedrag voor jachten en ook zeegaande schepen. Hierdoor kunt u aan boord tv kijken met een HD-kwaliteit.

G6 Volgsysteem

Travelvision TVA / Jacht, Caravan & Camper

Jacht, Caravan & Camper

Zelfrichtend systeem

De zelfrichtende Travel Vision E-Connect schotelantennes zijn inklapbaar en hebben een lage opbouwhoogte met een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op uw Jacht, camper of caravan. Bediening en updaten van de schotelantenne is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Travel Vision app op uw telefoon.

E-Connect App

Receiver & TV

Satelliet Receivers

Onze receivers zijn Linux gestuurde HD satellietontvangers en worden geleverd met door ons geselecteerde en aangepaste software. Standaard voorzien van een Fastscan kanalen download voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen.

Receivers

SMART LED TV’s

Ontdek de krachtige mogelijkheden van de nieuwste Travel Vision Smart LED TV’s. De Travel Vision TV-modellen beschikken over een triple-HD-tuner (Satelliet-Kabel-digitenne geschikt) en hebben zodoende geen externe ontvanger nodig.

De Smart TV’s zijn uitgerust met het nieuwste Android-besturingssysteem, waardoor je direct toegang hebt tot een enorme selectie aan apps en streamingdiensten zoals Netflix, YouTube, NL Ziet, Canal Digitaal en Ziggo. Je kunt de apps rechtstreeks vanuit de TV bedienen.

Ook beschikken de Smart TV’s over een ingebouwde Chromecast, zo kun je gemakkelijk films, video’s, muziek en andere content vanaf je smartphone, tablet of laptop streamen naar de TV.

Verkrijgbaar in 19, 22 en 24 inch formaat

Smart TV

Satelliet TV Abonnementen

TV abonnementen

Het meest complete satelliet TV abonnement op astra 19’2 E en 23’5 E. inclusief Film1 en Ziggo sport voor de beste prijs

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naast het laatste nieuws en product informatie, brengen wij u ook op de hoogte van belangrijke software updates voor bijvoorbeeld uw satelliet antenne.

Meer weten over de mogelijkheden en/of kosten?

Bel of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

Dacom Logo

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naast het laatste nieuws en product informatie, brengen wij u ook op de hoogte van belangrijke software updates voor bijvoorbeeld uw satelliet antenne.

Bedankt voor het inschrijven, uw krijgt een email voor bevestiging.